Bitcoinový účet od Golden Gate




BTC_ucet_Golden_Gate
Dobrý den, přátelé,

díky našemu Bitcoinovému účtu jsme dokázali zpřístupnit investici do této kryptoměny už tisícům spokojených klientů. V následujících řádcích se dozvíte o důvodech pro držení Bitcoinu a výhodách Bitcoinového účtu od Golden Gate.

Osobně jsem si svoje první zlomky Bitcoinu pořizoval koncem roku 2017, při ceně 4000 dolarů za 1 BTC. V té době jsem Bitcoin viděl jako důležitou alternativu ke státním měnám a součást osobního majetku, která mi přináší zas o něco větší osobní svobodu a nabízí i potenciál významného zhodnocení. Dnes, o skoro 5 let později, kdy jeho cena, před posledním větším pádem, vystoupala vysoko nad 60 000 dolarů, k němu přistupuji stále stejně a hodlám ho vlastnit i nadále. Při dnešní skvělé ceně 20 000 dolarů, i přikupovat. Společně se zlatem a stříbrem tvoří Bitcoin důležitu ochranu mých peněz proti zvůli centrálního bankovnictví a dnešním bezprecedentním experimentům s ekonomikou.  

Pořízení a držení vlastního Bitcoinu ovšem dříve nebyla jednoduchá záležitost. Proto jsem rád, že jsme v Golden Gate úspěšně zpřístupnili jednoduché investování do Bitcoinu pro naše klienty a širokou veřejnost. S námi může investovat do Bitcoinu i ten, kdo nemá, mnohdy obsáhlé technické znalosti.

Už více jak 11 let klientům v Česku a na Slovensku pomáháme investovat do vzácných kovů a jsme absolutní jedničkou trhu. Bitcoinový účet perfektně zapadá do investiční filozofie a strategie pro naše klienty. Je to skvělý diverzifikační prvek do osobního majetku vedle zlata a stříbra.

Proč vlastnit Bitcoin?
Bitcoin Vám přináší vyšší míru svobody a nezávislost od státních měn jako jsou koruna, euro nebo dolar. Bitcoin jsou skutečně Vaše peníze, nad kterými máte plnou kontrolu.
Bitcoin je vzácný, na rozdíl od neomezeně přibývajícího množství inflační státní měny. Bude vytěženo pouze 21 milionů bitcoinů, nikdy více.
Bitcoin je nezávislý. Není ovládán žádnou centrální bankou, vládou, ani institucí. Díky decentralizaci ho nemůže nikdo snadno omezovat.
Bitcoin je okamžitě likvidní, apolitický a nezná hranice. Lze ho snadno a rychle směňovat nebo levně posílat přes celý svět.
Bitcoin funguje na demokratických principech. Jsou to peníze lidí pro lidi. Celosvětová komunita jeho fungování zároveň neustále vylepšuje. 
Bitcoin Vám může nabídnout další nadstandardní zhodnocení. Od svého vzniku před 13 lety zhodnocuje průměrně cca 200 % ročně.
Bitcoin je skvělý diverzifikační prvek osobního majetku, který vylepšuje celé investiční portfolio.


Bitcoin je pro ty, kdo si chtějí ochránit své peníze před znehodnocením a před státem a bankami. Je to "digitální zlato".
Rosťa Plachý o svobodě a Bitcoinovém spoření
Poslechněte si Rosťu Plachého, spoluzakladatele Bitcoinového účtu Golden Gate, v rozhovoru o svobodě v Bitcoinu, společných vlastnostech se zlatem, o spoření do Bitcoinu přes náš Bitcoinový účet, a dalším.
Video_Rosta_Plachy_Bitcoinovy_ucet
Na co si dát u Bitcoinu pozor?
Výkyvy jeho ceny v řádu jednotek až desítek procent denně.
Banky a stát mu mohou klást překážky. S pokračující adopcí Bitcoinu to ale budou mít stále těžší.
Není oficiální zákaznická podpora, která vám pomůže s pořízením a bezpečnou úschovou (to ovšem pro Vás obstarám já a společnost Golden Gate)
Jiné mýty o Bitcoinu rozebírá Rosťa Plachý v článku Zavádějící úvahy o Bitcoinu.
Investování do bitcoinu je pro lidi, kteří jsou ochotni přijmout riziko poklesu s potenciálně významným zhodnocením.
Bitcoinový účet od Golden Gate
Vysoká volatilita a bezpečná úschova jsou věci, kterým je potřeba u Bitcoinu věnovat pozornost. Proto jsme v Golden Gate vytvořili Bitcoinový účet, který Vám umožní investovat do Bitcoinu jednoduše, s poradenstvím, maximální pomocí a snížením jeho rizik na minimum. Více si můžete poslechnout od Pavla Kupky, spoluzakladatele Golden Gate a iniciátora Bitcoinového účtu.
Video_Bitcoinovy_ucet_Golden_Gate_CZ
Proč investovat do Bitcoinu s Golden Gate?
Vše máte maximálně jednoduché, rychlé, s mojí pomocí a poradenstvím. Stačí nastavit trvalý příkaz a o zbytek se postaráme my.
Bitcoin můžete nakupovat za libovolné částky v libovolnou dobu, klidně denně po pár korunách. Tím strategicky průměrujete jeho nákupní cenu a netrápí Vás vyšší volatilita
Můžete kupovat přímo za české koruny. Neřešíte tak převody do cizích měn a s tím spojené poplatky.
V klientské zóně i mobilní aplikaci můžete pohodlně sledovat všechny své nákupy a vývoj investice do Bitcoinu.
Bitcoin se Vám automaticky ukládá do zabezpečené úschovy, která je zdarma. Můžete si ho ale i nechat poslat do vlastní peněženky a privátní klíče mít u sebe.
Garantujeme zpětný výkup za výhodné ceny.
Jsem vždy na příjmu a připraven Vám pomoci. Se mnou a s Golden Gate máte k dispozici profesionální spolupráci na dlouhou dobu.
Získáte informace a analýzy z trhů od našich analytiků v Golden Gate.
Samozřejmostí je také nákup zlata a stříbra přímo za Bitcoin, tedy elegantní možnost jak zamykat zisky do fyzického kovu.
Využíváte dlouhodobou investiční strategii Golden Gate v rámci permanentního portfolia a "cyklů bohatství".
Rychlé shrnutí všech výhod Bitcoinového účtu najdete také v informační brožuře.
Pojďme díky našemu Bitcoinovému účtu naplno využít potenciál digitální měny budoucnosti. Bitcoin do osobního majetku patří.
Jak si založit Bitcoinový účet?
Vyplňte kontakt do tohoto formuláře a já Vás co nejdříve budu kontaktovat.

 Budu rád i za sledování mé Facebookové stránky. Děkuji a budu se na Vás těšit

Petr Hořák
tel: 723 091 990
BTC_ucet_Golden_Gate


Komentáře